سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مجله پیام ساختمان

آشنایی با کاشت میلگرد

 

علت و دلیل نیاز به کاشت آرماتور یا میلگرد و بولت در پروژه های عمرانی :

دربعضی از پروژه های عمرانی به دلیل تغییر در نقشه های معماری و سازه یا به دلیل تغییرکاربری و گسترش سازه نیاز به کاشت آرماتور می باشد.

نحوه کاشت میلگرد در بتن

اجرای کاشت میلگرد و بولت در بتن

کاشت بولت ( میلگرد یا آرماتور ) در بتن چیست ؟ یکی از تحولات مثبت و تاثیر گذار در اجرای سازه های بتنی امکان کاشت بولت و بولت در بتن می باشد. نیاز به کاشت بولت و بولت در بتن به دلایل مختلفی به موجود می آید.کاشت بولت و بولت به علت تغییر مشخصات سازه ، کاشت بولت و بولت به علت نقایص اجرا، کاشت بولت و بولت به علت شرایط بهره برداری ، کاشت بولت و بولت به علت تغییرات در نقشه اجرایی ، کاشت بولت و بولت به علت راحتی اجرا و ... از جمله از دلایل کاشت بولت و بولت در بتن می باشند.

امروز انواع مختلفی از چسب های کاشت بولت در بتن توسط شرکت های تولید کننده گوناگون ارائه می شود. این چسب های کاشت بولت دارای ترکیبات شیمیایی و مشخصات مقاومتی و شیمیایی مختلفی می باشند.

چسب های کاشت بولت از نظر بسته بندی نیز دارای دو نوع می باشد. چسب های کاشت بولت با بسته بندی تزریق به روش گان و چسب های کاشت بولت با بسته بندی حجمی و کیلوگرمی.

کاشت بولت در بتن دارای مراحل مختلفی می باشد. عملیات کاشت بولت و بولت در بتن مسلح به ترتیب شامل سوراخ کاری بتن به وسیله دستگاه کرگیری یا گرد بر بتن به عمق و قطر مناسب و لازم ، شستشو و تمیزکاری داخل سوراخ به وسیله دستگاه دمنده و مکنده ، تزریق و اعمال چسب به وسیله گان  یا به صورت شره ای ( با توجه به نوع بسته بندی ) و نصب بولت می باشد.

عمده بولتهای کاشت شده به این روش بسته به نوع چسب ، پس از گذشت 48 ساعت از زمان اجرا قابل بهره برداری می باشند.

کاشت میلگرد و انکربولت (مکانیکی یا شیمیایی)

کاربردها:

·       الحاق اجزا سازه‌ای جدید به سازه موجود (تیر-ستون-دیوار برشی و سقف)

·       تقویت فونداسیون،تیر و ستون در ساختمان‌های بتنی

·       اجرای ژاکت بتنی(Jacketing) به منظور مقاومسازی ساختمان

·       نصب صفحه اتصال (base plate) به‌منظور اجرای تیر و یا ستون جدید

·       نصب صفحات فلزی به منظور اجرای نما در ساختمان های بتنی